Ansökan

Om du är intresserad av att bo på Norrbyhus är du varmt välkommen att ladda ner och fylla i vår ansökningsblankett för att sedan mejla den till vår föreståndare. KLICKA HÄR för att ladda ner ansökningsformuläret.
(Skulle det uppstå några problem med filen hör omgående av dig till husets it-tekniker. Dessa uppgifter finns under Kontakta oss.)

Vi tar tacksamt emot din ansökan och du kommer att placeras i kö från och med det datum din ansökan inkom samt utefter om du är präststudent eller icke-präststudent. Alla är välkomna att söka boende på Norrbyhus, men i enlighet med stiftelsens stadgar har blivande präster i Svenska kyrkan företräde framför andra sökande. Man är självklart välkommen att flytta in även om du själv inte är troende, men det kräver att du är tolerant och förstående över att huset har en kristen profil. Det är kostnadsfritt att stå i kö, och du kommer stå kvar i kön tills att du själv uppger att du vill gå ur kön.

Har du frågor om Norrbyhus kan du känna dig välkommen att höra av dig till vår pater (pater@norrbyhus.com). Ifylld ansökan skickas till vår föreståndare (forestandare@norrbyhus.com).